Not known Facts About افراد بلغمی

خوردن نوشیدنی های زیر به این مزاج کمک می کند مانند؛ شربت زعفران، نوشیدنی‌ هایی که در ترکیب خود دارچین دارد، نوشیدنی‌ با طعم زنجبیل، دمنوش بادرنجبویه، شربت عسل، شربت شیره انگور، شربت شیره خرما و همینطور میوه های مناسب برای این مزاج میوه های شیرین هستند.

معایب مزاج بلغمی می‌تواند بسته به اندامی که میزان این خلط در آن زیاد شده است، متفاوت باشد. این خلط در سراسر بدن جریان می‌یابد و معمولا افزایش آن روی کل بدن تاثیر می‌گذارد، اما اگر در اندام خاصی تجمع پیدا کند فقط همان بخش از بدن را درگیر می‌کند.

آیا اگزما خشکی و ترک پوست با هم ارتباط دارند و با تعدیل کردن مزاج سودا اگزما هم برطرف میشود؟

. دمنوش بابونه دارای خاصیتی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، به همین دلیل پیشنهاد می‌شود تا هنگام بیماری و سرماخوردگی خوردن این دمنوش را فراموش نکنید. 

درمان مشکلات ناشی از افزایش اخلاط اربعه زمان‌بر بوده و مستلزم تغییر سبک زندگی است. اگر فکر می‌کنید تعادل این اخلاط در بدنتان برهم خورده است، می‌توانید از طریق سایت درمانکده از بهترین متخصصان طب سنتی و عمومی وقت بگیرید و به صورت آنلاین از طریق مشاوره با متخصص عمومی مشورت کنید.

زمانی که مشکل خفیف هست با رژیم غذایی و تغییر آن مشکلات هم رفع می‌شوند و نیاز به دارو نیست؛ اما اگر مشکل شما حاد باشد نیاز به مصرف دارو هم دارید که این کار باید زیر نظر پزشک و متخصص طب سنتی باشید نه عطار سر کوچه!

مصرف پنیر به همراه زیره یا سیاه دانه، گردو و عدم مصرف به صورت تنها

به یک نکته بسیااااار مهم توجه داشته باشید! هر کس که درگیر سوء مزاج سودا ست قرار نیست تمام این علائم را داشته باشد!

موارد گفته شده را می‌توان از جمله مشکلات رایج در بین افراد بلغمی دانست و با مصرف آویشن تا حد زیادی می‌توانید این عوارض را کنترل و درمان کنید.

رژیم سیب می تواند به شما کمک کنند تا در طی پنج روز حدود ۳ کیلوگرم وزن کم کنید. برای مطالعه درباره این رژیم به مقاله  رژیم سیب مراجعه نمایید.

ولی امان از روزی که سودای طبیعی به غیر غلبه بلغم طبیعی تبدیل شده از تعادل خارج شود! چرا درگیر غلبه سودا می شویم؟

خوشحالم که با نوشتن مطالب به‌روز و قابل فهم، ضمن آموختن چیزهای جدید به افزایش آگاهی جامعه درباره بیماری‌ها و سبک زندگی سالم کمک می‌کنم.

پاسخ به  محمدرضا چکاد یزد سلام دوست عزیز.علائم شما میتونه مربوط به بیماری‌های روماتولوژی باشه.

اگر میزان و نسبت اخلاط اربعه در حالت تعادل باشد، فرد دارای مزاج معتدل است. اما اگر مقدار هر کدام از آن‌ها در مقایسه با مزاج معتدل افزایش یابد، مزاج فرد تغییر می‌کند. برای مثال اگر میزان بلغم موجود در بدن‌تان نسبت به مقدار این خلط در بدن فردی که مزاج معتدل دارد بیشتر باشد، شما دارای مزاج بلغمی خواهید بود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *